Bedrijven

Home > Bedrijven

Een idee voor jouw bedrijf?

Heb jij een product of een idee waarbij gedacht kan worden aan productie in Albanië? Ben je op zoek naar een geschikt en eerlijk relatiegeschenk? Met jouw bedrijfslogo of juist dat van HopeMade, alles kan. Wij denken graag met je mee! Stuur ons even een mail of bel ons, dan praten we verder! Wij zijn gek op ideeën, dus waar je ook aan denkt.. alles is welkom.

Voor diverse bedrijven mochten wij al de productie van verschillende naai- en haakartikelen verzorgen.
De voordelen:
- Je biedt als bedrijf hoop in vaak uitzichtloze situaties
- De arbeidskosten liggen vele malen lager dan in Nerderland
- Door de korte lijnen die wij met de producenten onderhouden, kan je bij iedere stap in het arbeidsproces op de hoogte gehouden worden.

Recyclen voor een schonere wereld:

Heb je als bedrijf vaak te maken met ‘restmaterialen’, zou je dit graag  op een creatieve manier gerecycled zien, maar je weet niet hoe? Ook dan helpen we je graag! Er worden zó veel spullen weggegooid, waar met een beetje fantasie nog de mooiste artikelen van te maken zijn.

Enkele voorbeelden:

- Koffiebonenzak wordt kussen
- Oud canvas wordt tas voor relatiegeschenk
- Lege wijnfles wordt vaas

MVO

Steeds meer bedrijven hechten waarde aan MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en dat is maar goed ook. De noodzaak van ondernemen vanuit een warm hart, waarbij er niet alleen gedacht wordt aan, maar ook iets gedaan wordt voor mensen die in armoedegebieden leven, is hoog.

Inmiddels hebben we dankzij een heleboel enthousiastelingen in het bedrijfsleven al veel producten kunnen laten maken door onze dames in Albanië. En daar zijn zowel zij als wij heel erg blij mee! Doordat dit vaak grotere bestellingen zijn, kunnen we onze producenten voor langere periodes van werk (lees: inkomen) voorzien. Hieronder een greep uit de bedrijven die met ons een samenwerking zijn aangegaan.

OT Administratie

Voor OT Administratie stelden we een mooi pakket samen gevuld met onze gehaakte pottenhoes, een flessenhoes en heerlijke rode wijn.

Al met al een mooi en bovenal eerlijk geschenk om te overhandigen aan klanten en relaties voor tijdens de feestdagen.

Marleen van Heijningen | Interieurarchitect

Een persoonlijk bedankje voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Een cadeautje dat door de brievenbus past, en dan net iets meer dan een kerstkaart.... dat was de wens van Marleen van Heijningen.
We maakten een gepersonaliseerd cadeau welke ook nog eens goed aansluit bij haar beroep: Lightbags, met aan de voorzijde een hartverwarmende tekst, en aan de achterzijde het bedrijfslogo.

Doe je mee?

Ben jij net zo enthousiast als wij over HopeMade en wil je meer weten? Bel of mail ons om naar de mogelijkheden te informeren.