Over HopeMade

Ons doel

Werkgelegenheid creëren... daar doen we het allemaal voor. Om dit te bewerkstelligen zijn de productie en de verkoop bij ons de hoofddoelstellingen. We proberen de verkoopprijs van de producten zo aantrekkelijk mogelijk te houden want, hoe meer handel, hoe meer mensen aan het werk, des te groter de bijdrage die we leveren aan armoedebestrijding! HopeMade is een stichting zonder winstoogmerk, en áls er winst wordt gemaakt, wordt deze geïnvesteerd in ontwikkelingsprojecten in Albanië.

De productie

Voor de productie werken we op dit moment op twee plaatsen in buitenwijken van Tirana, de hoofdstad van Albanië.

Zoals in zoveel ontwikkelingslanden trekken mensen massaal naar de grote stad, in de hoop daar werk en een hoopvolle toekomst te vinden. Maar ook in Tirana is de werkgelegenheid schaars en 'stranden' de meeste mensen in het omliggende berggebied om de stad. Ze bouwen hier hun onderkomens en proberen te overleven. Wat vaak resulteert in schrijnende situaties.

>> Lees meer

Albanië

HopeMade heeft ervoor gekozen om samen te werken met mensen in Albanië.

Albanië is een prachtig land hier nog geen 3 uur vliegen vandaan. Een land met een schitterende natuur, mooie, gastvrije mensen maar helaas ook een land dat kapot is gemaakt door een jarenlang communistisch regime. En de gevolgen van dit regime, vind je tot op de dag van vandaag, bijna overal. Het land en haar mensen hebben ons hart geraakt en heeft ons doen besluiten 'iets' te gaan doen!

>> Lees meer

Agenda

Op dit moment staan er geen events op onze agenda.

Organiseer je een markt of beurs en ben je op zoek naar leuke deelnemers?
Je kan ons altijd benaderen voor deelname.

Stuur hiervoor een mail naar: info@hopemade.nl