Ilse van Holsteyn - van Kester

Home > Ilse van Holsteyn - van Kester

Dit ben ik!

Ik ben Ilse van Holsteyn - van Kester, grafisch ontwerper. Ik schrijf veel, ik wandel graag, ik loop hard, tennis, en het liefst leer ik ooit nog eens goed viool spelen. Ik ben geboren in 1980, getrouwd met Remco en moeder van Jules. Ik woon in Maasdijk maar mijn roots liggen in Honselersdijk, een net zo klein en gemoedelijk dorp als Maasdijk. Mijn ouders hadden een plantenkwekerij waar ik samen met mijn zusjes, neefjes en nichtjes veel te vinden was. Als kind om er te spelen, en later als tiener om een handje mee te helpen. Na de middelbare school ben ik een opleiding tot interieurstylist gaan volgen, waarna ik via een stageperiode het reclamevak in ben gerold. Eerst als medewerker, later als zelfstandig ondernemer. Indertijd heb ik geleerd dat ik een echte opstarter ben (behalve 's-morgens...). Ik word blij van het concretiseren van ideëen, van niets iets maken en daar een passende identiteit voor ontwikkelen.  


Dit doe ik voor HopeMade

Eind 2013, tijdens het wekelijkse hardlopen in het Staelduinse bos, vertelde Mascha me dat ze een idee had om op een leuke manier werkgelegenheid te creëren in Albanië. En of ik daar een logo voor wilde maken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Een prachtig idee, waarbij hoop centraal staat. Mascha bedacht de naam, ik maakte er een logo voor. Vanuit ons hart gecreëerd. Na het logo volgde de website, de verpakkingen, de presentatiematerialen, de social media kanalen, de foto's en nog veel meer! Naast het bewaken van de huisstijl en het verzorgen van allerlei marketingactiviteiten, bestaat mijn functie uit heel veel kletsen, overleggen, brainstormen, inspireren etc. Dit alles om keer op keer tot mooie producten te komen.


Daarom kies ik voor HopeMade!

Nadat ik samen met Mascha een kleine week in Albanië ben geweest om ons te oriënteren op de mogelijkheden, kon ik niet anders dan doorgaan met HopeMade. Het is bijzonder indrukwekkend om te zien wat voor een armoedig leven vele mensen aldaar hebben. De generaties die het communisme hebben meegemaakt zijn getekend, het is af te lezen in hun gezicht dat zij geen makkelijk leven hebben gehad. Maar... in hun ogen is hoop te lezen. Hoop voor hun kinderen, de kleinkinderen, de daarop volgende generaties. Die ogen stralen zo veel liefde uit. Ik hoop dat wij, met het hele team en eenieder die zijn of haar steentje bijdraagt aan HopeMade, iets kunnen bijdragen aan een betere toekomst. Want er is hoop. En zolang er hoop is, is er leven!

 

Mail Ilse

Meer weten over alle teamleden?