Kim van Holsteijn

Home > Kim van Holsteijn

Dit ben ik!

Mijn naam is Kim van Holsteijn, en sinds 2015 officieel besmet met het HopeMade virus. In het dagelijks leven werk ik als marketing en communicatiespecialist in het bedrijfsleven. Naast mijn werk sta ik bij HV Quintus handbalrecreanten in het doel en hang ik graag aan de klimwand. Verder ben ik gek op reizen, met mijn rugzak de natuur of andere culturen leren kennen is iets waar ik geen genoeg van kan krijgen.
 

Dit doe ik voor HopeMade

Ik zet alle online en offline communicatie in om van HopeMade een nog groter merk te maken. Lokaal en in ons eigen netwerk weten mensen ons goed te vinden, maar nu de rest van Nederland nog!
Daarom zoek ik online en offline naar mogelijkheden om ons merk te kunnen promoten, en dan met name free publicity. Ik zorg ervoor dat de website up-to-date is en dat we op social media met enige regelmaat updates posten om onze potentiële klanten kennis te laten met HopeMade en ons assortiment onder de aandacht te brengen. Met als doel uiteraard om mooie handgemaakte kado’s en accessoires te verkopen.
Verder spring ik uiteraard bij waar nodig, zoals tijdens onze zeer succesvolle HopeMade WinterFair. Want HopeMade is teamwork en dat maakt het werken voor HopeMade zo fantastisch.


Daarom kies ik voor HopeMade!

Naast dat HopeMade heel toffe producten maakt van hoge kwaliteit ben ik natuurlijk ook heel blij dat ik wat goeds kan doen voor andere mensen. Het werk wat ik mag doen voor HopeMade draagt echt een steentje bij aan de levenskwaliteit van onze dames in Albanië. En dat geeft een heerlijk gevoel.

 
Meer weten over alle teamleden?