Mascha van der Ende - van den Berg

Home > Mascha van der Ende - van den Berg

Dit ben ik!

Mijn naam is Mascha van der Ende - van den Berg en één van de initiatiefnemers van HopeMade. Ik ben getrouwd met Erwin en samen hebben we twee geweldige dochters: Lotje en Sammie. Geboren als bakkersdochter ben ik sinds mijn trouwen ook een tuindersvrouw! Samen met mijn man hebben wij een kas waar we voornamelijk groentezaden kweken. Naast de drukte van gezin en bedrijf vond ik het tijd worden om een mooi en doeltreffend project op te pakken. En omdat de liefde voor de medemens mij in het DNA zit, was er al snel een ruwe schets van mijn plannen. Namelijk; armoede bestrijden d.m.v. werkgelegenheid creëren. Dat het een samenwerking in het land Albanië is geworden, is ook niet helemaal vreemd, omdat mijn vader en moeder al bijna 25 jaar in dit land komen om hulp te verlenen.


Dit doe ik voor HopeMade

Mijn functie binnen HopeMade is vrij divers. Samen met Ilse probeer ik HopeMade een eigen unieke identiteit te geven. Dit doen we o.a. door het zoeken naar leuke, trendy producten, mooie materialen, goede verpakkingen en goede mensen voor op de juiste plek. Ook de communicatie met de mensen in Albanië valt onder mijn functie. Ik hoop er samen met de rest van ons gemotiveerde team een mooi, goed en vernieuwend merk en stichting van te kunnen maken!


Daarom kies ik voor HopeMade!

HopeMade is voor mij in alle opzichten een stichting waar ik achter kan staan. Ik geloof ten eerste dat het onze taak is op deze wereld om om te zien naar de ander. En of dit nou dichtbij gebeurt of in dit geval wat verder weg in Albanië, maakt wat mij betreft niets uit. Mijn hoofdmotivatie is mijn geloof in een liefdevolle God, wiens hart uitgaat naar alle mensen en met name naar hen, die in armoede, verdrukking of verdriet leven. Vanuit die visie probeer ik te leven en met deze stichting probeer ik mijn geloof handen en voeten te geven. Dat de stichting als uitgangspunt; armoedebestrijding door midddel van werkgelegenheid creëren heeft, is volgens mij ontzettend doeltreffend! Want als mensen in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien geeft dat eigenwaarde, en als mensen weer gaan geloven in hun eigen kunnen en zijn, geeft dat een enorme positieve verandering! En daar gaan we voor, positieve en hoopvolle veranderingen creëren!

 

Mail Mascha

Meer weten over alle teamleden?