Susanne Zwinkels

Home > Susanne Zwinkels

Dit ben ik!

Mijn naam is Susanne Zwinkels, ik ben 30 jaar en woon samen met Bart van Meurs in Naaldwijk. Voorheen heb ik met mijn ouders ook in Naaldwijk gewoond. Ons gezin bestaat daarnaast uit twee zussen en een broer. Na het afronden van mijn opleidingen HBO Bedrijfseconomie en Accountancy, ben ik gaan werken in de financiële sector bij Kester en Partners Accountancy B.V. in Maasdijk. Dit jaar heb ik mijn opleiding tot AA-accountant afgerond. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen/zussen gezellig erop uit te gaan en te sporten; hardlopen of fitness op muziek, zoals Zumba. Ik ben graag creatief bezig, zo heb ik de afgelopen tijd een sjaal gehaakt en meubeltjes opgeknapt.

Dit doe ik voor HopeMade

Mijn werk is financieel gericht en het zal dan ook  niemand verbazen dat ik de penningmeester ben van HopeMade. Mijn taken zijn het verzorgen van de administratie, opstellen van de rapportages, cijfers en de begroting en het bewaken van de resultaten. Aan mij wordt advies gevraagd over alle bedrijfsorganisatorische en fiscale zaken die zich afspelen, mogelijkheden voor subsidies en hoe wij op het financiële gebied het meest verstandig kunnen handelen met Albanië.

Daarom kies ik voor HopeMade!

Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Tijdens de combinatie van werken en studeren bleef hier, naar mijn mening, te weinig tijd voor over. Na mijn accountantsopleiding leek het mij zinvol om daarom iets te gaan zoeken dat bij mij past en de wereld een klein stukje beter maakt. Belangrijk vond ik hierbij dat ik kan helpen mensen hun leven te verbeteren, dat ik andere mensen dingen kan leren en/of dat ik mij buiten mijn werk om mijzelf nuttig kon maken op het financiële gebied.
Zo dacht ik aan een functie als penningmeester bij een stichting of vereniging, waarbij ik zelf achter het doel sta en waarbij ik kan samenwerken met anderen. HopeMade was (toevallig) op zoek naar een penningmeester dus ik werd benaderd voor dit project. Ik was in die tijd ook een sjaal aan het haken en het leek mij erg mooi als mensen door te haken een inkomen zouden krijgen. Het doel sprak mij daarom natuurlijk direct aan. Creatief bezig zijn, mensen helpen en hiermee een mooi doel bereiken. Ik word blij als ik eraan denk dat door de verkoop van onze producten mensen in Albanië een inkomen ontvangen en zij hierdoor hun eigen eten kunnen verdienen en hun kinderen naar school kunnen laten gaan. Binnen Nederland lijkt dit allemaal zo gewoon, maar in Albanië blijkt dit helemaal niet zo gewoon en hebben mensen veel meer moeite om überhaupt werk en inkomen te vinden.

Meer weten over alle teamleden?