We gaan beginnen! Kom je kijken?

Home > We gaan beginnen! Kom je kijken?

HopeMade

HopeMade, de naam zegt het al. Gemaakt met hoop. Veel hoop! HopeMade is een non-profit organisatie met als doelstelling het creëren van werkgelegenheid in gebieden waar het nodig is. En dan ook écht nodig! Dit doen we door een lijn op te zetten van trendy accessoires.

De voorbereidingen

Het afgelopen jaar hebben wij heel hard gewerkt aan de ontwikkeling van HopeMade. We hebben o.a. een bezoek gebracht aan Albanië, het land waar onze producten gemaakt worden. We hebben een productenlijn opgezet. We hebben gewerkt aan de identiteit van HopeMade en we hebben een webshop gebouwd.

Dit alles is gepaard gegaan met een grote hoeveelheid plezier! Dezelfde hoeveelheid plezier willen we ook in onze producten doorvoeren. Leuke producten!

 

En nu gaan we beginnen!

31 Oktober is het zo ver. Dan gaan we beginnen. De webshop gaat die dag online. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. Daarnaast zijn we uitgenodigd om onze spullen onder de aandacht te brengen tijdens ‘De Plataan Wintersfeerdagen 2014’, een superleuk evenement om inspiratie op te doen voor de komende winter.

Kom je kijken?

Wij vinden het leuk als je komt kijken! Ook namens De Plataan ben je meer dan welkom.

Vrijdag 31 oktober 10.00 - 17.00
Zaterdag 1 november 10.00 - 17.00
Zondag 2 november 12.00 - 17.00

De Plataan | Hoogweg 2b | De Lier